80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureeauberginebladpeterseliebloemige aardappelbloemige aardappelenbotereigroentebouillonkaneelknoflookmaïzenamelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schotse eitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cumberlandworstjes, ei, kwarteleitjes, nootmuskaat, peper, rozemarijn, salie, witbroodkruim, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfsfilet met bier en asperges

Ingrediënten:
asperges, bloem, bosui, cayennepeper, citroensap, de koninck bier, dragon, eidooier, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, nieuwe aardappel, nootmuskaat, palmbier, peterselie, prei, raapjes, room, sjalot, water, worteltjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi di patate

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, boter, druiven, durum tarwemeel, ei, grano duro meel, nootmuskaat, poedersuiker en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelschijfjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, bruine boter, ei, eidooier, geklaarde boter, griesmeel, majoraan, nootmuskaat, peper, peterselie, spek, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Aardappelgnocchi - gnocchi aux pommes de terre

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Aardappelkroketjes met gerookte vis

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Europees
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Boerentaart

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, eieren, gemalen kaas, gist, kruidenkaas, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, paprikapoeder, peper en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelbakje

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, champignons, citroen, dille, eieren, grijze garnalen, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, vetstof, zeeduivel en zout

Soort:
aardappelgerecht / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappeltortellini

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, suiker, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Snack of tussendoortje uit Sous-vide thuis:

Kwarteleieren met aardappelblini's

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Voorjaarsgroente met viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, groentebouillon, kabeljauwfilet, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, peterselie, peultjes, room, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente / vis
Haal meer recepten op...