66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloneieidooierkaasknoflookmelkolijfoliepeperpeterseliericottaroomspecerijensuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazieballetjes - strangolapreti

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, melk, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, spinazie, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinaziesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, ui en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Lasagna met vlees en groente

Ingrediënten:
aubergine, bolognese ragu, broodkruim, courgette, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, kruidenbloem, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tweekleurige sformato - sformato bicolore

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spinazie, verse tijm, worteltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziekroketten - crocchette di spinaci

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fontina, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, spinazie, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pastataart met flespompoen

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ei, feta, flespompoen, knoflook, lasagnevellen, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, romatomaten, spinazieblad, verse tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Tav Sponaw - Spinazieomelet

Ingrediënten:
cottagecheese, dille, ei, kasseri, koriander, lente-ui, munt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, piment, spinazie, walnoten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Groene gnocchi

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde salie, hüttenkäse, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde gevulde kip - poulet farci en crapaudine

Ingrediënten:
broodkruim, brousse kaas, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, ricotta, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde uien - oignons farcis

Ingrediënten:
brousse kaas, ei, milde ui, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rauwe ham, ricotta, spinazie, tomatensaus, verse marjolein en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Feine Pfannkuchen mit Spinatfüllung

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine boter, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sauce royale, sjalot, spinazie, spinazievulling, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...