Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Gnocchi fondenti (gratin van gnocchi)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en slagroom
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, comté, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, emmentaler, gruyère, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, sjalot, slagroom, spinazie, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De pastabijbel: