Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Gevulde fazant
- Ingrediënten:
- bessengelei, boter, champignons, fazanthen, meel, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rode wijn, room, rozijnen, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: