Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Geglaceerde wortelen met kaneel en rozijnen
- Ingrediënten:
- boter, ganzenvet, honing, kaneel, krenten, nootmuskaat, plantaardige olie, rozijnen, wortelen en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Zuur:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken: