254 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneidooierknoflooklauriermelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomspinazietijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier herfst

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, butternutpompoen, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde paddenstoelen - funghi gratinati

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eierdooier, gekookte ham, nootmuskaat, paddenstoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche aux épinards - Spinaziequiche

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, spinazie, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, ei, emmentaler, gruyère, nootmuskaat, slagroom en ui

Soort:
quiche / beslag/deeg
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsbotten, kalfsstoofvlees, kruidnagel, nootmuskaat, roomboter, uitjes, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Courgettesformatini - sformatini di zucchine

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Garnalencroquetten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, garnaal, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Courgetteravioli met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, basilicum, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Omelettaart in vijf kleuren

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignons, citroen, courgette, ei, knoflook, margarine, mascarpone, melk, nootmuskaat, oranje paprika, oude kaas, paprikapoeder, pesto, peterselie, prei, sambal, sjalot, spinazie, vleestomaat en zwarte olijven

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Vulling voor varkensbuik

Ingrediënten:
aardappelvlokken, baguette, bakzout, boter, champignons, ei, eidooier, gladde peterselie, melk, nootmuskaat, room, sjalotten en witte peperkorrels

Keuken:
Duits
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Kässknepfle - Kwarknoedels met cantharellen

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, ei, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalotten, volle kwark en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, gegrilde puntpaprika's, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidenbloesems, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier, sjalot, tijm, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Haal meer recepten op...