Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, broodkruim, buffelmozzarella, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, tomaat in blik, ui en wijnazijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, buffelmozzarella, courgette, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rundergehakt, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: