Recept uit Koken voor elke dag:
Gekookte mosselen
- Ingrediënten:
- laurier, mosselen, peper, peterselie, prei, selder, tijm, uien en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, rozemarijn, selderij, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: