Recept uit Turks kookboek:
Kuzu etli sebze çorbasi - Lamssoep met groenten
- Ingrediënten:
- boter, laurier, peterselie, prei, selderij, sjalot, ui, water, wortel, yoghurt en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, foelie, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, selderij, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: