Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Visfond
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, graten van witvis, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, water, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: