Recept van Oh My Dish:
Bisque de homard
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, brandy, droge witte wijn, kreeft, laurierblaadjes, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, room, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, visbouillon, wortels en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rijst, room, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: