Basisrecept uit Twaalf:
Ragu
- Ingrediënten:
- citroenschil, gezeefde tomaten, kalfsgehakt, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, rundergehakt, tijm, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Koken voor elke dag:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: