Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kip, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, suiker, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Portfolio:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: