Basisrecept uit 1080 recepten:
Basis lamspootjes bereiden
- Ingrediënten:
- alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: