Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Mosselen met tijm en waterkers
- Ingrediënten:
- boter, peper, sjalot, tijm, waterkers, witte wijn en zeeuwse mosselen
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: