Recept uit Het Franse bakboek:
Pastis landais
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, vanillesuiker, volle melk, water, witte basterdsuiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / basisrecept uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Ontbijt / bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept van Simone's Kitchen: