Recept uit Sous-vide thuis:
Cognacsaus bij gepocheerde kreeft
- Ingrediënten:
- bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, groene kruiden, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: