190 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncourgettegembergroentekipknoflookknolselderijlaurierolieolijfoliepeperpeterselietijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsschenkel met artisjokken en citroen

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, asperge, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge sherry, eidooier, fino sherry, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, prei, slagroom, verse doperwten, oregano, verse tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Pompoensoep

Ingrediënten:
boter, gember, gerookt spekzwoerd, kippenbouillon, knolselderij, pompoen, prei, slagroom, tosti van gerookte makreel, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Zomerse doperwtensoep met knoflooktoast

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kreeftensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, garnalenpulp, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, prei, rijst, sinaasappelschil, soepkreeft, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zoete witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde spinkrab - araignée farcie

Ingrediënten:
broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Ouderwetse erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bladselderij, bouillontablet, gerookte spekblokjes, knolselderij, prei, rookworst, schouderkarbonade, spliterwten, uien, winterwortel en 
zout en peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Poulet en gelée - Kip in aspic

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, droge witte wijn, gelatinepoeder, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gentse waterzooi

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, boter, eidooier, kip, kippenbouillon, prei, room, verse peterselie en wortels

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bami goreng met rundvlees

Ingrediënten:
bouillon, mie, oesterzwammen, peper, preiwit, rundvlees, selderij, sojasaus, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rundvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Witte-kool-maaltijd

Ingrediënten:
bouillon, karwij, knolselderij, paprikapoeder, peterseliewortel, prei, reuzel, rookworst, ui, varkenslap, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensgebraad Matignon

Ingrediënten:
bouillonblokje, champignons, maïszetmeel, peper, preiwit, rode wijn, room, tijm, ui, varkensgebraad, vetstof, witte selderij, wortel en zout

Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Mijn Scotch broth met lamsvlees op toast

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenbrood, boter, gerookt dooregen spek, grove mosterd, honing, kippenbouillon, koolraap, lamsschenkel, muntsaus, olijfolie, parelgort, pastinaak, peper, peterselie, prei, rozemarijn, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, groene kidneybonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, pastaschelpjes, prei, tomatenblokjes uit blik, verse tijm en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...