Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude pruimensoep
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, gelatine, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Goed zoet:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Zuur:
Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Spaans:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: