64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbleekselderijbloemige aardappelcitroencitroensapeieidooiergroentegroentebouillonknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierunderbouillonslagroomsuikertijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Verse gnocchi met witte meikaas

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, boter, eidooier, groentebouillonblokje, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, trostomaat, witte meikaas en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:

Knoedels met salie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, olie, salie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

'Geit in koffie' met chapati

Ingrediënten:
aardappelen, koriander, espresso, bloem, geitenschouder, gemberwortel, boter, groene chilipeper, kaneelstokje, kardemompeulen, korianderzaad, limoen, rode ui, steranijs, knoflook, kardemompoeder, tomaten, venkelzaad, winterpeen, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:

Duifkroketten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, duivenvlees, ei, eiwit, olie, paneermeel, pastinaak, peper, rozemarijnnaaldjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelkroketten met bijsmaak

Ingrediënten:
beschuit, bloem, boter, brandade de morue, ei, kruiden, kruimige aardappels, oude kaas, plantaardige olie, stokvispuree, zachte geitenkaas en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, courgette, konijn, konijnenfond, olie, peper, prei, vastkokende aardappel, verse peterselie, witte champignons, wortels en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Aardappelkoek met Limburgse kaas en stroop

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, gedroogde gist, limburgse kaas, limburgse stroop, melk, olie, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

jordgubbstårta

Ingrediënten:
aardappelmeel, aardbeien, bloem, boter, citroen, eieren, melk, plantaardige olie, slagroom, vanillearoma, vanillestokje, vanillesuiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Aardappelbrood met rapensalade

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, boter, ei, mayonaise, meiraap, melk, mierikswortel, mosterd, olie, peper, veldsla, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / ovenschotel
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Poutine

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, friet, ui, knoflooktenen, mozzarella, olie en runderbouillon

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, cheddar, dijonmosterd, eidooier, knoflook, melk, olie, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken: apfelstrudel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appels, bloem, boter, bruine rum, citroen, deeg, zout, fijn zeezout, bloem, griesmeel, groente, klokhuis, kwark, lichte basterdsuiker, olie, boter, roomijs, rozijnen, rum, vruchtensap, slagroom, strudel, kaneel, kruidnagelpoeder, vanillesaus, water, zonnebloemolie en zuurkool

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...