Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends: