Recept uit Het krokettenboek:
Aardappelcroquetten - Pelegrino Artusi, 1891
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eiwit, gist, groente, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, ui, vruchtensap, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Anatolië:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept van De Hippe Vegetarier: