88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemdroge witte wijneikaasknoflookkruidenmelkmozzarellanootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterseliesuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle uit Arezzo

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaten, boter, eend, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rauwe ham, salie, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tomatentaart met basilicummascarpone

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, sherryazijn, tapenade, tijm, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Groene risotto

Ingrediënten:
boter, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse basilicum, verse munt, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gnocchi au pistou et aux palourdes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, droge witte wijn, boter, water, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, slagroom, soezendeeg, tapijtschelpen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Gnocchi met tomatensaus

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, parmezaanse kaas, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / aardappelgerecht
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergines, bloem, boter, gehakt, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, tomaten, ui, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Chocolade pannenkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, brood, champignons, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, boter, kaas, kokosolie, kruiden, lijnzaad, meel, pitten, pittige kaas, pompoenpitten, roomboter, sesamzaadjes, ui en zonnebloempitten

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tagliatelle met bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, mager rookspek, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tagliatelle, tijmblaadjes, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Verse boerengroentesoep

Ingrediënten:
aardappel, asperge, bacon, basilicum, boter, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rijst, rozemarijn, runderbouillon, selderij, sperziebonen, tomaat en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pasta met Bolognese saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, half-om-halfgehakt, knoflook, laurierblad, macaroni, olie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Aardappelgratin met paprika

Ingrediënten:
basilicum, boter, groene peper, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, room, tomatensap, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gnocchi in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, romatomaat, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Risotto met citroen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zeezoutvlokken

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Italiaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode spaanse peper, rode ui, tijm en mossel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Lasagne

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, champignon, tomaat, groene pesto, lasagnevellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, spinazie en ui

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tomatensoufflé - soufflé di pomodori

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gruyère, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...