Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Linguini met asperges & garnalen
- Ingrediënten:
- asperge, boter, cognac, garnalen, knoflook, linguine, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, rozemarijn, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit #watetenwevandaag:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: