172 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebasilicumbleekselderijbloembotercourgettebloemeneigroentegroentebouillonkaasknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenricottatijmtomaatuiwortelzeezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Courgette met rijst uit de oven - tian de courgettes

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, ei, langkorrelige rijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse marjolein en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Voor de BBQ: Rode mulfilet in courgette & rosé

Ingrediënten:
courgette, ham, kaas, lasagne, little gem, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, perzik, pijnboompitten, rode mulfilet, rosé, knoflook, verse basilicum, peper, vis, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Courgette met groenten - tian de courgettes aux herbes

Ingrediënten:
bacon, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, verse peterselie, witte ui, zout en zuring

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Salade met ham, verse perzik en kaas & Gavi

Ingrediënten:
botersla, chardonnay, courgette, ham, hamreepjes, honing, jongbelegen kaas, kaas, little gem, mayonaise, mosterd, olijfolie, peper, perzik, perziken, rode mulfilet, rosé, sauternes, snijboon, tuinkers, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Home made:

Courgettekoekjes met basilicumroom

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, eiwit, maïzena, parmezaanse kaas, pijnboompitten, water, zout, zout & peper en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minicourgettesalade

Ingrediënten:
gedroogde oregano, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgettebloemensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, courgettebloemen, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...