Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Paling in het groen met gember
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroen, dille, dragon, gemberwortel, kappertjes, peterselie, room, selderij, stoofpaling, visbouillon, witte wijn en zuring
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, citroensap, dille, dragon, groene kruiden, groente, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: