Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate: