Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Witte kip met zoute sjalotjes
- Ingrediënten:
- droge sherry, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflookbieslook, olie, sesamolie en sjalot
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte / pekel en marinades
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Home made:
Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch uit Lekker Hollands:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Elke dag lekker eten: