93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterdilleeigroene paprikagroentekikkererwtenknoflookkorianderkruidenlente-uimuntolieolijfoliepeterselierode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Radijssalsa

Ingrediënten:
cayennepeper, chilivlokken, citroensap, jalapeños, knoflook, komkommer, koriander, lente ui, peper, radijs, rettich, rode ui, thaise pepers en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met spruitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, graan, groente, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, peterselie, spruiten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige gazpacho

Ingrediënten:
citroensap, gele paprika, jalapeñopeper, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, olijfolie, oud brood, rode paprika, rode ui, serrano chilipeper, sjalot, tomaat, tomaat uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van quinoa en gegrild zuurdesembrood

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, koriander, minikomkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Niçoise met zalm

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, gemengde bladsla, ghee, kappertje, knoflook, kokosolie, komkommer, olijfolie, olijven, rode ui, sperziebonen, tomaten, zalmfilet, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofde runderrollade - morcon

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, knoflook, komkommer, kruidenazijn, krulpeterselie, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, runderbouillon, runderrollade, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:

Eenvoudige salade uit Bandung 2 - selada biasa bandoeng 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ijsbergsla, ketjap benteng manis, komkommer, peper, pindakaas, rode paprika, rode ui, sambal badjak, sinaasappelsap, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide kip, in de oven geroosterd - ajam pangang

Ingrediënten:
augurk, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peper, sambal oelek, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde javaanse omelet - telor dadar isi djawa

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djinten, ei, geklaarde boter, ghee, goela djawa, ketoembar, knoflook, komijn, komkommer, koriander, laos, maïsolie, peper, rundergehakt, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Noord-Afrikaanse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten citroenschil, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Oezbeekse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, gember, groene chilipeper, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gemengde Israëlische salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla

Ingrediënten:
asperges, citroensap, dille, groente, olie, peper, peterselie, room, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...