135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroenraspcitroensapcitroenschildroge witte wijngroentebouillonkalfsschenkelkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreitijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Konijnrijst met amandelen en rozemarijn - arroz de conejo

Ingrediënten:
amandelen, calasparrarijst, citroen, fino sherry, groene paprika, knoflook, laurier, ñoraspaprikas, olijfolie, peterselie, saffraandraadjes, spaanse ui, tam konijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, witte wijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / wild
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge witte wijn, laurierblad, peperkorrel, ui, verse peterselie, visafval, water en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gnocchi au pistou et aux palourdes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, droge witte wijn, boter, water, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, slagroom, soezendeeg, tapijtschelpen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pappardelle Met Kippenlever En Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, fruit, boter, gele ui, tomaat, kippenlever, water, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, pasta, prosciutto, prosciutto crudo, tagliatelle, tijm, tijmblaadjes, tomaten, ui, verse pasta, water, water, wijn, witte wijn, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Zwarte risotto

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, mossel, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, ui, vermout, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gevulde kip uit Orvieto

Ingrediënten:
aardappel, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, scharrelkip, ui, venkel, zeezout en zwarte olijf

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hele zeebaars met venkel uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vergine olijfolie, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad, witte wijn, zeebaars, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde zeebaars uit de oven

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gemalen zwarte peper, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zeebaars, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

schelvis met champignons

Ingrediënten:
boter, champignon, citroen, citroensap, demi creme fraiche, doorregen spek, schelvisfilet, sojasaus, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

inktvis met spinazie

Ingrediënten:
brood, citroen, lente-uitjes, olijfolie extra vierge, pijlinktvis, ui, verse dille, spinazie, water, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Kalfsschnitzels van Korfoe

Ingrediënten:
bloem, citroen, gladde peterselie, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, runder- of kippenbouillon, ui, salie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Makreel met mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurier, makreel, peperkorrels, peterselie, ui en venkel

Soort:
vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebraden houtduif - palombacce alla ghiotta

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, droge rode wijn, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, houtduif, knoflook, oud witbrood, peper, salieblaadjes, ui, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Witvissoep

Ingrediënten:
citroenschil, citroentijm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode uien, visbouillon, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...