467 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapeigroenteknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliesuikertijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met truffels

Ingrediënten:
armagnac, kalfsgehakt, kippengehakt, paté de foie gras, truffel, truffelschillen, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Romeinse galantine van kalkoen

Ingrediënten:
ei, ei, kalfsgehakt, kalfsvlees, kalkoen, knoflook, nootmuskaat, olijven, pistachenoten, radijs, truffel, uier, witte peper en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Vleespastei - pastel de carne

Ingrediënten:
bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Indiaase gehaktballetjes

Ingrediënten:
cayennepeper, garam masala, gemberpoeder, kalfsgehakt, kurkuma, lamsgehakt, rundergehakt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kalfspaté met kip en ham

Ingrediënten:
ei, kalfsgehakt, kipfilet, paneermeel, peper, reuzel, serranoham, sherry, slablad, waterkers en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Hashwa voor ovenschotel

Ingrediënten:
kalfsgehakt, kaneel, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Libanese gehaktballen

Ingrediënten:
boter, bulgur, kalfsgehakt, kaneel, lamsgehakt, pijnboompitten, piment, rode ui, rundergehakt en zout

Keuken:
Libanees
Haal meer recepten op...