Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Zalm met zuring
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, champignon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, visfond, visfumet, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: