62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercashewnotencitroensapcognacdroge witte wijnkalfsbouillonkikkererwtenknoflooklaurierolijfolieoreganopeperpeterseliepreisjalotslagroomtomaattomatenpureeuiwortelzeezoutzoete aardappelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Limousine van rivierkreeftjes - limousine d' écrevisses

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, peper, rivierkreeft, sjalot, slagroom, tomatenpuree, verse dragon, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Groentetaart

Ingrediënten:
bieslook, boter, brokkeldeeg, droge witte wijn, eieren, gemalen koffie, koolraapjes, nootmuskaat, pepers, room, ui, wortelen en zeezout

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Zeeduivel met masala en gember

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cabernet sauvignon-azijn, chilipeper, citroen, garam masala, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente ui, mosseljus, pandanrijst, rijst, room, sjalot, tomaat, venkel, witte wijn en zeeduivel

Soort:
rijst / warme sauzen / vis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Gegratineerde oester

Ingrediënten:
cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaise, kaviaar, oester, oesternat, peterselie, room, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Langouste "Grand Chef"

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, ei, gevulde groene olijven, kerriepoeder, langoest, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, room, tijm, tomaten, truffel uit blik, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Fazant zoals de jager hem bereidt

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, fazant, groene druiven, italiaanse slasaus, oregano, room, salie, sinaasappelrasp, sjalot, spek, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Kalkoencocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, gemberpoeder, gerookte kalkoen, kerrie, mayonaise, peterselie, sla, stemgember, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmforelfilets met witloof

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, sjalotten, vetstof, witloof, witte wijn, zalmforelfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Penne met tomaten en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, erwtjes, knoflook, mascarpone, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, room, tomaten, uien, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue Kernhem

Ingrediënten:
bieslook, boter, cayennepoeder, droge witte wijn, jong belegen goudse kaas, kernhem, knoflook, knoflookboter, maïzena, paprikapoeder, room, sherry, stokbrood en ui

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue erotique

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, champagne, gruyère, maïzena, nootmuskaat, room, stokbrood, verse tuinkruiden, witte peper, wodka en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Mosselen en mosselfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Paprika-knoflooksaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, crème fraîche, eidooier, gevogeltefond, knoflook, noilly prat, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, plantaardige olie, polenta, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenstoofschotel

Ingrediënten:
allesbinder, boter, cayennepeper, champignons, courgette, crème fraîche, knoflook, oregano, parelhoen, rode paprika, rozemarijn, shiitake, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...