Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Eend met perziken - anatra alle pesche
- Ingrediënten:
- boter, eend, kaneel, laurier, peper, verse salieblaadjes, witte perzik en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, ei, gember, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit L'Art de la table:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: