Basisrecept uit Moro Londen:
Charmoula
- Ingrediënten:
- gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijn, komijnpoeder, komijnzaad, korianderzaad, olie, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Brunch uit NAJAT:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / lunchgerecht uit Morito:
Basisrecept uit Casa Moro:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: