193 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapgemberpoedergroentebouillonkaneelknoflookkorianderlauriermosterdnootmuskaatolieolijfoliepeterselierode wijnsaffraansuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Salade van gebakken aardappel en radijs

Ingrediënten:
groentebouillon, honing, kleine nieuwe aardappelen, olijfolie, radijs, sjalot, waterkersdip, witte wijnazijn, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Rode wijndressing

Ingrediënten:
aspergenat, honing, maïsolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, sjalotje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Recept uit Proef! Oranjebloesem:

Tomaten-sesamchutney

Ingrediënten:
boter, honing, kaneel, peper, pomodori tomaten, saffraan, sesamzaadjes, sjalotje en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde inktvis

Ingrediënten:
grof zout, honing, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlierbloesem, vlierbloesemazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Winterse salade met saffraangierst, boekweitballetjes en vinaigrette van cranberry´s

Ingrediënten:
boekweitkorrels, boerenkool, cranberry, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gierst, granaatappel, Himalayazout, honing, lichte tahin, pecannoot, plantaardige olie, saffraanpoeder, sjalot, tamari, venkel, verse peterselie, wittewijnazijn, zoete appel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Amuse / diner uit Thermomix Feest:

Toast geitenkaas

Ingrediënten:
honing, olijfolie, peper, salie, sjalot, toastjes, truffelpasta, verse geitenkaas en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonensla

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, olie, peper, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tijm, ui, witte wijnazijn en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Warme honingsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, honing, peper, room, roze peperkorrels, sjalot, witte wijn, witte-wijnazijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

zoetzure varkenskoteletten

Ingrediënten:
honing, peper, rode paprika, rode wijnazijn, sinaasappel, sjalotjes, sojasaus, tomatenketchup, varkenskotelet en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill / varkensvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Balsamico-linzen met pompoen en halloumi

Ingrediënten:
aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Bonte paprikasalade

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, grove mosterd, honing, kruidenazijn, olijfolie, paarse paprika, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, witte paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch / spread
Haal meer recepten op...