960 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroencitroensapeikaneelknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfoliepeterselierode wijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, hazenbout, jenever, knoflook, laurierblad, mager spek, peper, sjalot, suiker, trappistenbier, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Mediterrane vispot

Ingrediënten:
chilivlokken, garnalen, gehakt, heilbot, wortel, laurierbladeren, olijfolie, paprika's, saffraan, sjalot, bleekselderij, suiker, knoflook, tomaten, tomatenpuree, tong, ui, venkelknol, basilicum, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, slablad, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, rozemarijn, tijm, uien, peper, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Taco-soße - Tacosaus

Ingrediënten:
appelazijn, gemalen komijnzaad, jalapeñopeper, korianderpoeder, limoensap, pruimtomaten, pruimtomaten uit blik, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Vinaigrette

Ingrediënten:
bonenkruid, doorregen spek, druivenpitolie, knoflook, peper, rode wijnazijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Chicken Saté Spring Rolls

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, gemberpoeder, kerriepoeder, kippendijen, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kruidenzout, kruidnagel, limoen, loempiavellen, nootmuskaat, peperkorrels, pinda’s, plantaardige olie, rode peper, sjalot, sla, sojasaus, steranijs, suiker, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Notencouscous met vis

Ingrediënten:
amandel, boter, couscous, gele rozijnen, kaneel, milde olijfolie, peper, pijnboompitten, saffraandraadjes, sjalot, suiker, verse peterselie, zeebaars en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Sjalottenpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout

Soort:
groente / feestdagen
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Aardappel-komkommersalade

Ingrediënten:
amandelolie, babykomkommer, gevogeltebouillon, middelscherpe mosterd, peper, raapolie, sjalot, suiker, vastkokende aardappel, walnootolie, witte wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...