Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijnsaus met noordzeegarnalen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, crème fraîche, noordzeegarnalen, peper, peterselie, prei, room, viskookvocht, wortel en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus / boter en olie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sous vide:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag: