Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte aux fine herbes - Eieren in potjes met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De pastabijbel:
Brunch / lunch uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: