Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Maquereaux au vin blanc - Makreel in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, grof zout, korianderzaad, laurier, makreel, peper, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, gember, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Sous vide:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit De Joodse keuken: