Recept uit Karsu's Kitchen:
Lamsbout met bonenkruid - Bayram eti
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, lamsbout, olijfolie, pul biber, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsvlees, olijfolie, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane: