263 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroensapeigemberkaneelknoflookkomijnmosterdolieolijfoliepeperrundergehaktsojasaustijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met rundvlees - sambal goreng daging sapie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gordon Ramsay: geurige groene Thaise curry met rundvlees

Ingrediënten:
koriander, citroengras, garnalenpasta, groene chilipepers, groene currypasta, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoenen, palmsuiker, plantaardige olie, rode chilipepers, runderfilet, sjalotjes, knoflook, thais basilicum, gember, vissaus en zwarte peperkorrels

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer kari daging sapi

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, daoen salam, djahé, djinten, dunne kokosmelk, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, runderpoulet, sambal oelek, savooiekool, sereh, sperziebonen, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Hartig-zoete tartaar

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cacao, cornichons, ketchup, rundergehakt, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gepeperde lende met udon uit de wok

Ingrediënten:
bleekselderij, dikke lende, grof zeezout, knoflook, lendebiefstuk, lente-ui, oestersaus, olijfolie, pindaolie, sjalot, suiker, taugé, udonnoedels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai eiermie - khao soi

Ingrediënten:
bai pak chee, ba mee, dunne eiermie, geelwortel, ingelegde amsoi, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, lente-ui, limoen, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, rode kerriepasta, rundvlees, sjalot, suiker, thaise vissaus, verse koriander, vers limoensap en water

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Naegelholt-bonbons

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde tomaatjes, knoflook, naegelholt, olijfolie, roomkaas, rucola, sjalot en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Oxtail Pho Broth

Ingrediënten:
allspice, gember, kaneel, lendebiefstuk, zwarte peper, rundvlees, steranijs, suiker, ui en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...