Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Tagine with Pickled Figs
- Ingrediënten:
- bruine kippenfond, citroensap, gemalen kaneel, gembersap, honing, ingemaakte citroenschil, ingemaakte vijgen, olie, saffraan en zoete ui
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, ei, filodeeg, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, piment, plantaardige olie, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht / dessert uit Het kleine fornuis: