371 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroenraspeidooiereiwitfrituurolieknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomsuikeruivruchtensapwaterwortelzeezoutzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gepaneerde kip met groene mayonaise

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eierdooier, kastanjechampignons, melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Hartige citroensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillonblokje, nootmuskaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Flódni

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appelvulling, bloem, citroensap, ei, eidooier, ganzenvet, maanzaadvulling, poedersuiker, walnootvulling en zout

Keuken:
Hongaars / Joods
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kristalsuiker, poedersuiker, zoete gecondenseerde melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met Duitse saus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, mosselen, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Brandnetelpasta met zevenblad- of rucolapasto

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, citroensap, ei, jonge brandneteltopjes, olie, peper, pijnboompitten, rucola, zeezout, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Citroen-rozemarijnrepen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, citroenschil, ei, lavendel, ongezouten roomboter, poedersuiker, rozemarijn, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Goujons van tong op een saladebedje

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, old amsterdam, olie, peper, provençaalse kruiden, rode wijnazijn, tongfilet, witbrood en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Gewone scones - scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eigeel, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkoolflan met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Wortels en karnemelk

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyworteltjes, bloem, boekweit, citroensap, ei, eiwitten, gelatine, karnemelk, maltodextrine, moutpoeder, room, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, suikersiroop, wei, wortelpuree, wortels, wortelsap, zoethoutpoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...