Recept uit Vis en schaaldieren:
Rog met citroen-gemberboter
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemberwortel, gezouten boter, laurierblad, peper, prei, rogvleugels, tijm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: