765 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemboterbruine basterdsuikercitroeneigroentebouillonkorianderlaoslimoensapolieolijfoliepeperpeterseliesambal oeleksuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Knoflookdip

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, citroensap, knoflook, peterselie, sjalot, witte ui, zijdentofu en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / saus / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde sint-jakobsschelpen - vieiras de Vigo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Eiervinagrette

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, hard gekookte eieren, knoflook, olijfolie, peper, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Ikan boemboe Bali

Ingrediënten:
bananenblad, citroensap, djeroek poeroet, gember, ketjap, knoflook, kokosolie, makreel, peper, rode peper, salam, serehpoeder, sjalot, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Timbaaltje van linzen met coquilletartaar

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, coquilles, dille, gevogeltebouillon, groen anijszaad, groene linzen, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, wortel en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Snoek in beurre blanc - luccio al burro bianco

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, snoek, ui, verse bladpeterselie, witte peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Engelse toastboter

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, groene kruiden, knoflookpoeder, nootmuskaat, piment, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Haal meer recepten op...