Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Masala bangra - Haring indiaase stijl
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, citroensap, gember, haring, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olie, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, gemalen komijn, gember, komijnpoeder, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit The big green egg book:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: