Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Hartige oliebollen
- Ingrediënten:
- bier, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, frituurvet, gist, melk, parmezaanse kaas en sjalot
- Soort:
- vegetarisch / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: