422 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroendijonmosterdeiknoflookmelkmosterdolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotsuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, olijfolie, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Safraan-aioli

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, cayennepeper, citroensap, eidooier, grof zeezout, knoflook, neutrale olie, olijfolie en safraandraadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, olie, peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch / mosterd
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Saffraanrouille

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Chantilly-dip

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aïoli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, melk, olijfolie, witbrood en zout

Keuken:
mediterraan
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:

Citroenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, groentebouillon, maldonzout, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot, slagroom, rozemarijn en witte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gladde mosterd, olijfolie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Aioli

Ingrediënten:
broodkruim, cayennepeper, citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Speciale vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovispuree, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, witte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Haal meer recepten op...