Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, courgette, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Puur eten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: